Ezúton szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy bemutatkozzunk Önöknek:

Családi vállalkozásként 1996-ban alakultunk. A kezdetektől fogva célunk a gyerekek szórakoztatása. Játékainkat már 1,5 – 2 éves kortól igénybe lehet venni, egészen 14 – 15 éves korig találnak a gyerekek számukra megfelelőt. Kezelésük, használatuk igen egyszerű és mindenféle biztonsági
előírásnak megfelelnek.

– Az Ön rendezvényének sikere és látogatottsága nagymértékben függ a legkisebb vendégek szórakozási lehetőségétől.
– Mi úgy vettük észre, hogy ha a gyerekek figyelme folyamatosan le van kötve, a felnőttek is tevékenyebben és hosszabb ideig tudnak részt venni bármely rendezvény programjain. Amíg áll a vár, a gyermek sem akar haza menni és ezáltal szüleit is maradásra készteti. Bizonyíték erre, ha a légvárat leeresztjük, igen rövid idő alatt a jelenlévők száma legalább a felére csökken! Ezen kezdetben még mi is meglepődtünk!
– Születésnapi partik, családi napok, termékbemutatók, autószalon és egyéb üzleti megnyitók, cégünnepek, majális, gyermeknap, óvodai, iskolai ünnepségek, városi ünnepségek, sörfesztiválok, egyéb kis- és nagyrendezvényekre. Attraktív ajánlatunkkal a siker biztosított!
– Felfújható gyermekjátékok: ugrálók, óriási csúszdák, készségfejlesztő akadálypálya, Forma 1-es szimulátor, elektromos kisautók, benzines kismotorok. Igény szerint játszóház kialakítása, rodeóbika, arcfestés.
– Ha olyan rendezvényt szervez, melyen gyermekek részvételére lehet számítani, kérem vegye fontolóra mekkora örömöt szerezhetne nekik azáltal, ha egész napra rendelkezésükre bocsátana egy felfújható ugrálóházat, vagy bármelyik játékunkat.
– Egy olyan felhőtlen kikapcsolódást jelent a gyerekeknek, ahol végre kedvükre kiugrálhatják magukat, úgy ahogyan másutt soha nem engednék a felnőttek.

Ha már jártunk Önöknél ezeket úgyis tudják, ha még nem, próbálják ki!